Hartman: 'Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord'

Hartman: 'Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord'

3 reacties 3
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoorder Quilindschy Hartman verlengde gisteren zijn contract bij de Rotterdammers. De linksback die van bijna verhuurd naar vaste basisspeler onder Arne Slot ging, moet zich dit jaar opnieuw laten zien. De verdediger heeft er zin in, zeker in de Champions League.

Hartman verbaasde vriend en vijand vorig seizoen. Zijn rol wordt dit jaar anders, hij moet het elftal meer gaan dragen en volgt dan ook alles rondom de clubs. Ook de eventuele transfers, "Ik volg wat er gebeurt op de transfermarkt", zegt Hartman in gesprek met Voetbal International. Zo reageerde hij al onder instagrampost van mogelijke aanwinsten. Hartman hoopt ook dat spelers snel opgenomen worden in de familie. "Ons grootste geheim vorig jaar was dat we als een familie met elkaar omgingen. We waren een vriendenteam", aldus Hartman die daardoor elke dag met een lach op het gezicht naar de club rijdt.

Hartman legt de lat steeds hoger voor zichzelf, net als dat het publiek dat voor hem doet. Hij wordt er blij van, hij stelt ook doelen. "Niet dat ik me erdoor laat leiden, maar het Nederlands elftal is wel echt een doel voor mij. Dat geldt inderdaad ook voor de Champions League." Hij weet dat er meer mogelijk is voor Feyenoord, maar ook voor zichzelf. Dat dit alles kan gebeuren bij zijn geliefde club is het mooiste wat er is. "Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord."

 

Lees meer over
Lees ook