'Je moet hem natuurlijk ook wel wat tijd geven'

'Je moet hem natuurlijk ook wel wat tijd geven'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Bij Voetbalpraat van ESPN wordt meerdere malen per week de actualiteit van het voetbal besproken. Op de maandagavond gaat het onder meer over Feyenoord. Willem Vissers deelt zijn bevindingen over Ramiz Zerrouki en vooral Calvin Stengs.

 

Kenneth Perez vraagt zich bij Mikos Gouka af of Zerrouki misschien is tegengevallen in zijn eerste weken bij Feyenoord. Gouka stelt dat hij juist een positieve voorbereiding draaide, alleen wat minder speelde tegen PSV en tegen Fortuna Sittard de dupe was van de rode kaart van Bart Nieuwkoop. Willem Vissers haakt daarop in: "Je moet hem natuurlijk ook wel wat tijd geven." 

 

Vissers haalt het voorbeeld Stengs aan. "Van Stengs werd ook na één à twee wedstrijden al gezegd van 'Ja Stengs, wat is het nou?'. Stengs is natuurlijk gewoon een groot talent." Tegen Almere City vond Vissers hem weer goed. Perez haakt in en vindt dat het gaat om het verschil maken als je voor een flink bedrag bent gehaald: "Het gaat om de moeizame wedstrijden. Je bent niet gekocht om tegen Almere lekker te ballen."

Lees ook