HUURLINGEN | Tsoungui imponeert, Jansen opnieuw negentig minuten op de bank

HUURLINGEN | Tsoungui imponeert, Jansen opnieuw negentig minuten op de bank

7 reacties 7
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In het seizoen 2023/2024 worden er op dit moment negen spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers.

Antef Tsoungui (FC Dordrecht)
Willem II – FC Dordrecht 2-0
Positie ranglijst: 17e
Tsoungui begon in de basis en speelde 90 minuten. De verdediger was de speler met de meeste uitgevoerde passes (54) met een passnauwkeurigheid van 83%. 10 van de 16 nauwkeurige dieptepasses kwamen aan. De verdediger haalde een bal van de lijn en wist acht keer de bal uit te verdedigen. Ook won hij drie keer de bal terug. Hij won vier van zijn acht duels en kreeg van Fotmob een 6,7.

Ilias Sebaoui (FC Dordrecht)
Willem II – FC Dordrecht 2-0
Positie ranglijst: 17e
Sebaoui maakte van alle spelers op het veld de meeste tackles (3). Hij won vier keer de bal terug en had één onderschepping. Sebaoui speelde op de linkerflank en creëerde één kans. Zijn twee schoten leverden niets op. Hij had een passnauwkeurigheid van 70% en won zeven van zijn 13 duels. Fotmob beoordeelde hem met een 6,8.

Shiloh ‘t Zand (FC Dordrecht)
Willem II – FC Dordrecht 2-0
Positie ranglijst: 17e
’t Zand mocht in de 83e minuut invallen. In deze korte periode gaf hij twee succesvolle passes, maakte hij één succesvolle tackle en won hij één van zijn twee duels. 

Guus Baars (FC Dordrecht)
Willem II – FC Dordrecht 2-0
Positie ranglijst: 17e
Nadat Baars vorige week geen minuten maakte kreeg de verdediger deze week een basisplaats op de rechtsbackpositie. Hij speelde 55 minuten mee. Hij had een passnauwkeurigheid van 67% en creëerde zelfs twee kansen. De verdediger won acht keer de bal terug en verdedigde twee keer de bal uit. Hij won al zijn duels. Baars kreeg van Fotmob een 6,8.

Thijs Jansen (De Graafschap)
Jong Ajax – De Graafschap 1-2
Positie ranglijst: 5e
De Graafschap liet Thijs Jansen opnieuw 90 minuten op de bank. Het is te hopen dat de Doetinchemmers de doelman niet het hele seizoen op de bank houden.  

Lennard Hartjes (Excelsior)
Excelsior – Ajax 2-2
Positie ranglijst: 6e
Lennard Hartjes is geblesseerd geraakt tijdens de training en zat niet bij de wedstrijdselectie.

Mimeirhel Benita (Excelsior)
Excelsior – Ajax 2-2
Positie ranglijst: 6e
Benita mocht een halfuur meedoen in het duel tegen Ajax. Hij had een passnauwkeurigheid van 57% en won twee keer de bal terug. De verdediger verdedigde zes keer de bal uit en won alle drie zijn duels. Hij kreeg van Fotmob een 6,0.

Tidjany Touré (Gil Vicente FC)
Vitória SC – Gil Vicente FC 2-1
Positie ranglijst: 8e
Touré mocht in de 75e minuut pas invallen voor het Portugese Gil Vicente FC. In deze periode wist hij toch 16 passes te geven, waarvan er 14 aankwamen. Een nauwkeurigheidspercentage van 88. Hij won drie van zijn vier duels.

Ezequiel Bullaude (CA Boca Juniors)
CA Boca Juniors – Club Átletico Platense 3-1
Positie ranglijst: 1e in groep B
Bullaude zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie van de Argentijnse topclub maar bleef 90 minuten op de bank.

Lees meer over
Lees ook