'Ik vind het opvallend hoe snel hij Zerrouki geparkeerd heeft'

'Ik vind het opvallend hoe snel hij Zerrouki geparkeerd heeft'

83 reacties 83
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft na de thuis- en uitwedstrijd tegen respectievelijk Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam twee punten uit twee wedstrijden behaald. Bij Voetbalpraat van ESPN hangt de vraag wat er mis is met de ploeg van Arne Slot.

 

Ramiz Zerrouki werd na veel getouwtrek binnengehaald, maar zat Slot zette hem op Spangen op de bank. 'Ik vind het opvallend hoe snel hij Zerrouki geparkeerd heeft', zegt Kenneth Perez. Hij zegt dat hij nog alle tijd heeft om te terug te komen en vervolgt zijn verhaal: 'Het geeft maar weer aan hoe moeilijk het is voor een hele goede subtopper', doelend op het aanhaken bij een topclub.

 

Calvin Stengs is een andere aankoop waar twijfels over zijn. Freek Jansen weet dat hij goed kan voetballen, maar de eerste twee wedstrijden verliepen volgens hem moeizaam. Het is nog te wisselvallig. 'Je hoopt wel op een gegeven moment te zien dat hij structureel het niveau van Feyenoord aankan.' Perez haakt in: 'Hij kan ontzettend goed voetballen', maar tegelijkertijd erkent hij wel dat het geen gamechanger is en dat zijn transferbedrag hoog is voor een meeloopvoetballer.

Lees ook