De kranten | Feyenoord moet nu al in de achtervolging

De kranten | Feyenoord moet nu al in de achtervolging

32 reacties 32
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

De competitie is inmiddels twee wedstrijden onder weg en Feyenoord staat al vier punten achter op de koploper PSV. De Rotterdammers wisten gisteren in de stadsderby niet te winnen van Sparta en liepen daarmee voor het tweede duel op rij averij op. In de kranten vandaag dan ook vooral aandacht voor de achtervolging die Feyenoord moet inzetten.

Het Algemeen Dagblad weet dat het al bijna voelt als crisis als je als regerend kampioen in de eerste twee wedstrijden punten morst. Waar het wel op kan bouwen is volgens het dagblad de ommezwaai tussen de eerste en de tweede helft. De invallers gaven Feyenoord een compleet ander gezicht en daarmee werd een punt gered. Toch schrijft het dagblad: 'Feyenoord moet nu al in de achtervolging', de Rotterdammers staan vier punten achter op PSV en twee op Ajax. 

De Telegraaf schrijft ongeveer hetzelfde als hun collega's bij het AD. Feyenoord loopt alweer averij op en moet in de achtervolging. Het dagblad zag dat Feyenoord meer geluk had, want Sparta had de beste kansen, maar de pas 17-jarige Leo Sauer voorkwam dat Feyenoord de eerste nederlaag al vroeg in het seizoen leed.

Lees meer over
Lees ook