De Goey adviseert Feyenoord: 'Dat is een lastig gegeven'

De Goey adviseert Feyenoord: 'Dat is een lastig gegeven'

41 reacties 41
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zag Justin Bijlow afgelopen weekend een breuk in het polsgewricht oplopen en daarmee voor een langere tijd uitgeschakeld zijn. Arne Slot wist na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam nog niet of er een nieuwe eerste doelman gehaald zou worden. Voormalig doelman van Feyenoord Ed de Goey zou dat niet doen.

In De Telegraaf pleit De Goey voor de keuze van Wellenreuther. Zeker gezien zijn prestaties vorig seizoen na de winterstop toen Bijlow ook lange tijd geblesseerd was en hij zich meer dan bewezen heeft als een goede doelman. "Kijk naar de wedstrijden die hij heeft gespeeld. Hij heeft nu genoeg bewezen een prima keeper te zijn.”

Het kan volgens De Goey ook voor onrust en problemen zorgen als er een nieuwe doelman gehaald gaat worden. De naam van Andries Noppert zingt rond, maar wat als Bijlow over zes of acht weken weer fit is en zijn plek terug wil. "Dan wil Bijlow zijn plek terug, dan moet de nieuwe nummer één opeens tweede man worden en wordt Wellenreuther dan derde keeper? Dat is een lastig gegeven.”

Lees ook