Slot: 'Dat is normaal iets wat ons niet overkomt'

104 reacties 104
Bron: ESPN

Feyenoord wist zondagmiddag niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. Feyenoord kwam op een 2-0 achterstand, maar wist deze om te buiten naar een gelijkspel.

Na afloop reageerde Slot op de wedstrijd. Slot zag dat Feyenoord niet goed begon. 'Nu kregen we het ook nog voor elkaar om dan bal te verliezen en de counter weg te geven', zegt Slot tegen ESPN. 'Dat is normaal iets wat ons niet overkomt. Maar ook een elftal wat nooit opgeeft en tot de laatste minuut blijft vechten om tot een resultaat te komen. Eigenlijk weer veel van hetzelfde.'

Uiteindelijk speelde Feyenoord wel een betere tweede helft. 'Toen hebben we denk ik ook nog voldoende mogelijkheden gehad om in ieder geval nog sneller de aansluitingstreffer te maken.' Leo Sauer maakte de gelijkmaker. 'Het is ontzettend knap als je 17 jaar bent en je hebt zo gespeeld in de voorbereiding.' Slot geeft aan dat Feyenoord nog wel bezig is op de transfermarkt om spelers binnen te halen.