Slot over blessure Bijlow: 'Hij pakte hem, maar hij had wel pijn'

Slot over blessure Bijlow: 'Hij pakte hem, maar hij had wel pijn'

19 reacties 19
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Justin Bijlow is er niet bij. De doelman heeft een polsbreuk.

Voor aanvang van de wedstrijd gaf Slot meer duidelijkheid over hoe de blessure is opgelopen. 'Schot op goal', zegt Slot tegenover ESPN. 'Hij pakte hem, maar hij had wel pijn. Later bleek een polsbreuk. Ik denk dat je in eerste instantie echt naar Justin zelf moet kijken. Het komt heel hard aan.' De trainer van Feyenoord weet wel dat hij vaker terug heeft geknokt van een blessure. 'Wij missen daarbij een hele goede speler voor ons.' Slot weet nog niet of de Rotterdammers een doelman zullen gaan bijhalen nu Bijlow er een tijdje uitligt.

Slot heeft er vanmiddag voor gekozen om met Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs te spelen. Dat betekent dat Ramiz Zerrouki op de bank begint. 'Ik denk dat wij al meerdere keren met Mats en Ramiz hebben proberen samen te spelen. Ik ben er van overtuigd dat dat kan. Maar het zit hem niet alleen in hun twee, maar het zit ook in de overige spelers. Het is ons nog niet gelukt om dat zo voor elkaar te krijgen dat ze beide in hun kracht komen.'

Lees meer over
Lees ook