Zaterdag start kaartverkoop voor vijf thuiswedstrijden

Zaterdag start kaartverkoop voor vijf thuiswedstrijden

3 reacties 3
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Op zaterdag 19 augustus start Feyenoord de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie in de eerste seizoenshelft, zo meldt Feyenoord op de website. Het gaat nu in eerste instantie om vijf duels. De topper tegen PSV zal op een later moment in de verkoop gaan.

De thuiswedstrijden die zaterdag in de verkoop gaan zijn tegen sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Vitesse, AZ en FC Volendam. Vanaf 09:00 uur kunnen de seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kaarten (bij)bestellen. De overige supporters kunnen op woensdag 23 augustus vanaf 18:00 uur tickets bestellen.

Voor de wedstrijd met sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Vitesse en FC Volendam kunnen per seizoenkaart of lidmaatschap een maximum van vier kaarten (bij)besteld worden. Voor de wedstrijd tegen AZ kunnen er maximaal twee kaarten bijbesteld.

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is een Kameraadjeswedstrijd. Voor de wedstrijd zijn er aan de groene zijde diverse activiteiten voor de jonge supporters.

Om doorstroom te versoepelen bij de toegangspoorten en om wachtrijen te verkorten moeten dagkaarten uniek op naam worden gezet. Iedere supporters krijgt zijn/haar mobile tickets beschikbaar in de Feyenoord app, als je bent ingelogd. Het is niet meer mogelijk om een e-ticket te printen op A4 formaat.

Je moet daarom voor de start van de kaartverkoop, als je dat nog niet gedaan hebt, jouw kameraden aan jouw Ticketshop-account koppelen. Dit kan door in het ticketshop-menu op 'KAMERADEN KOPPELEN' te klikken, of deze aanmaken en dan een supporter koppelen.

Lees meer over
Lees ook