Giménez geeft groot interview: 'Jullie zitten in mijn hart, want jullie maken mijn leven speciaal'

Giménez geeft groot interview: 'Jullie zitten in mijn hart, want jullie maken mijn leven speciaal'

13 reacties 13
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Dat Feyenoord spits Santiago Giménez zijn contract heeft verlengd heeft tot 2027, wisten wij al. Maar vandaag kwam er op het YouTube-kanaal van Feyenoord een groot interview met Giménez. In de twintig minuten durende video blikt de Mexicaan terug op vorig seizoen, het succes in de GoldCup met Mexico en de toekomst van de jonge speler.

Giménez begint met het duidelijk maken van zijn bedoelingen. ‘Ik wilde blijven’, legt de spits uit. Daarnaast voegt hij hier aan toe, ‘Het is mooi om naar het stadion te gaan waar alle supporters van je houden.’ Daarnaast legt de Mexicaanse speler uit dat zijn rugnummer op zijn shirt, nummer 29, hem extra motivatie geeft om de supporters iets extra’s te geven op het veld.

‘De club en de stad is als één grote familie’, legt Giménez uit, ‘daarom hou ik van deze club en wil ik blijven.’ Ook blikt de jonge Mexicaan terug op het afgelopen seizoen. Bij binnenkomst bij de club dacht Giménez al over het winnen van een prijs. Hij zag ook dat de afgelopen seizoenen niet heel vruchtbaar waren op dat gebied. ‘We hebben een geweldige staf en geloven in onszelf. Daarom ben ik trots op het team en mijzelf.’

‘Ik denk dat ik topscorer wil worden, ik was vorig seizoen dichtbij’, geeft Giménez aan. Hiermee blikt hij vooruit op het aankomende seizoen dat zondag van start zal gaan. Daarnaast geeft de aanvaller aan dat hij weet dat de UEFA Champions League zwaar zal worden, maar dat het team durft te dromen.

Als afsluiter heeft Giménez nog een boodschap aan de supporters: 'Heel erg bedankt voor alle steun die ik heb gekregen. Jullie zitten in mijn hart, want jullie maken mijn leven speciaal. Jullie steunen mij en mijn familie altijd. Ik voel mij hier thuis en ben onderdeel van de Feyenoord-familie. Heel erg bedankt en ik hoop dat we samen bij nog meer doelpunten kunnen juichen.'

De video kijk je op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Klik hier voor de video.

Lees ook