Been: 'Ik denk dat er nog wel iets moet gebeuren'

Been: 'Ik denk dat er nog wel iets moet gebeuren'

18 reacties 18
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De transferperiode is in volle gang en de geruchten vliegen in het rond. Ook de geruchten rond Feyenoordverdediger Lutsharel Geertruida zingen rond. RB Leipzig zou in de markt zijn voor de diensten van de jonge Rotterdammer. Ondertussen zou de mogelijk deal alweer geklapt zijn vanwege de vraagprijs van Feyenoord. In Voetbalpraat van ESPN, wordt dit besproken.

Vincent Schildkamp vraagt aan oud speler van Feyenoord Mario Been of het erg is dat deze deal niet door lijkt te gaan. ‘Ik denk van niet’, zegt Been bij Voetbalpraat dat te zien is op ESPN. ‘Ik denk dat je hem dit jaar uitstekend kan gebruiken, zeker nu Trauner nog niet fit is’, gaat de 59-jarige Rotterdammer verder. Niet alleen gaat het over Geertruida, maar ook over andere verdedigers van Feyenoord. Bijvoorbeeld over Dávid Hancko.

Hier zijn ook geruchten over een mogelijke transfer. ‘Hancko is toch bijna voor elke ploeg 30 miljoen waard’, zegt Hans Kraay jr. verontwaardigd. Ook gaat het over de vergelijking tussen Calvin Bassey en Dávid Hancko. De eerst genoemde maakte een overstap naar Fulham, waar de Engelse ploeg ongeveer 21 miljoen voor overhad. Dit vinden de analisten een scheve verhouding.

Bij Feyenoord is het team nog niet helemaal compleet. Been denkt dat als alle verdedigers van Feyenoord weer fit zijn, Geertruida weer aan de rechterkant zal gaan spelen. Op de vraag of Feyenoord nog aan de slag moet op de transfermarkt heeft Been een duidelijk antwoord. ‘Ik denk dat er nog wel iets moet gebeuren’.

Lees ook