Slot: 'Ik denk dat je in de voetballerij nooit geen zekerheid hebt of mensen wel of niet weggaan'

Slot: 'Ik denk dat je in de voetballerij nooit geen zekerheid hebt of mensen wel of niet weggaan'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot blikte vrijdag vooruit op de wedstrijd van vanavond tegen PSV. De winnaar van vanavond is de winnaar van de Johan Cruijff Schaal.

De trainer van Feyenoord kreeg eerst een vraag over de contractverlenging van Santiago Gimenez. Slot is blij met de contractverlenging maar weet ook dat je nu niet zekerheid hebt dat hij blijft. 'Ik denk dat je in de voetballerij nooit geen zekerheid hebt of mensen wel of niet weggaan', aldus Slot tegen ESPN. 'Daarbij komt natuurlijk als je het contract met een jaar verlengt, over het algemeen zou je meer kunnen vragen.'

Hans Kraay jr. zegt tegen Slot dat in de video die Feyenoord gisteren op YouTube had geplaatst met het interview met Ayase Ueda, door de nieuweling werd verteld dat hij op meerdere posities uit de voeten kan. 'Dat heeft hij mij nog niet verteld. Ik zie hem vooral als spits. Hij is vooral als spits gehaald. Als optie als Santiago niet kan spelen of uit vorm we met hem een goede optie erbij hebben.' Ook weet Slot dat Gimenez mogelijk volgend seizoen vertrekt, en dat de Rotterdammers met Ueda dan een goede vervanger hebben.

Lees meer over
Lees ook