Stengs: 'Dit is nog mooier, ik vond het andersom al het mooiste stadion Nederland'

Stengs: 'Dit is nog mooier, ik vond het andersom al het mooiste stadion Nederland'

13 reacties 13
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoorder Calvin Stengs heeft vandaag via een officiële persconferentie zichzelf voorgesteld als de nieuwe speler van Feyenoord. De middenvelder cq. aanvaller verwacht veel van aankomend seizoen en ook zijn schoonvader Frank de Boer gaf te kennen aan hem dat Feyenoord de beste club voor hem zou zijn.

Stengs kent de speelstijl van Feyenoord al. "Ik kende Arne zijn ehhh de trainer zijn speelstijl natuurlijk al. Ik hoop dat er niet te veel aanpassingsverschijnselen zijn", zegt Stengs voor de camera van RTV Rijnmond tegen Dennis van Eerstel. Slot en Stengs hebben altijd contact gehouden. "Ik hou van het voetbal wat de trainer wil spelen en dat het mij ligt heb ik al wel eerder laten zien natuurlijk." 

Hij gaat nu dus zijn thuiswedstrijden spelen in De Kuip, kijkt hij daar naaruit? "Ik sprak toevallig een vriend. Dit is nog mooier, ik vond het andersom al het mooiste stadion Nederland. Het is wel een mooi gevoel", aldus Stengs die gisteren in De Kuip vanaf rechts, maar kan ook vanaf toen spelen. Waar ligt zijn voorkeur? "Ik probeer de beide posities zo goed mogelijk in te vullen. Ik speel daar waar de trainer mij nodig heeft."

Dat zijn schoonfamilie voor Ajax is, is ook een onderwerp van gesprek. "De schoonfamilie was uiteindelijk blij met de keus die ik heb gemaakt. Die staan achter mij, net als Jullie hebben allemaal de post van mijn vriendin gezien, dat blijft een soort van Ajacied zijn, haar vader heeft bij Ajax gespeeld. Uiteindelijk gaat ze mij supporten en zal ze nu dus Feyenoord supporter zijn." 

Lees meer over
Lees ook