Driessen: 'Ik denk dat Feyenoord kampioenskandidaat nummer 1 is'

Driessen: 'Ik denk dat Feyenoord kampioenskandidaat nummer 1 is'

49 reacties 49
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is volgens velen hard op weg om de kampioenskandidaat van Nederland te worden, denken ze in de Kick-off podcast van De Telegraaf. Valentijn Driessen en Marcel van der Kraan gaan in op de status van Feyenoord.

Driessen is erg te spreken over hoe Feyenoord bezig is. "Ik denk dat Feyenoord kampioenskandidaat nummer 1 is", zegt Driessen. "Als die Ivanušec ook nog komt, die heeft ook heel veel en is heel creatief. Daarmee los je het vertrek van Kökçü op en krijg je er spelers bij die beter zijn dan je had. Dat was ook de wens die Slot had. In de tweede helft zag je ook nog dat Feyenoord heel veel talent heeft." 

Van der Kraan heeft het idee dat de komst van de Kroatisch international snel volgt. "Ik vermoed dat hij binnen 24 uur op Schiphol staat. Ik weet dat de partijen elkaar flink genaderd zijn, het gaat volgens mij alleen nog over details. Ik denk dat hij er zelf al uit is voor een contract voor vier jaar." 

Driessen is ook erg te spreken over Dennis te Kloese. "Je ziet wel dat Dennis te Kloese een dealmaker is. Stengs haalt hij in een weekend op, dan moet je door pakken. Ivanušec heel moeilijk, die scoort net drie keer in een voorronde van de Champions League, hij weet hem dan toch te halen en uit handen van andere clubs te houden. Dat is een schril contrast met Ajax, die de Kroaat niet kan halen en deze is veel beter. Daarom heb ik er best vertrouwen in." 

 

Lees ook