Bijlow: 'Feyenoord heeft mij een tijd geleden een aanbod gedaan'

Bijlow: 'Feyenoord heeft mij een tijd geleden een aanbod gedaan'

8 reacties 8
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow speelde als aanvoerder van Feyenoord de oefenwedstrijd tegen Villarreal CF. De Rotterdammers kwamen met 0-1 achter, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 1-1.

Bijlow was blij dat ze weer in De Kuip konden spelen. 'Het is natuurlijk het lekkerste als je wedstrijden in je eigen stadion mag spelen', aldus Bijlow tegen ESPN. 'Ik denk dat we de wedstrijd onder controle hadden. Niet met al te veel kansen, maar ik denk wel dat we in balbezit de wedstrijd onder controle hadden.' Toch zag de doelman dat Feyenoord ook een paar keer onnodig balverlies had.

Bijlow liet zich ook uit over zijn toekomst. 'Het is nu gewoon rustig. Ik heb gezegd dat bij Feyenoord spelen altijd goed is, zeker in de fase waarin we zitten, met Champions League en de competitie waarin we spelen en de titel die we kunnen verdedigen. Ik ben nu gewoon bij Feyenoord. Feyenoord heeft mij een tijd geleden een aanbod gedaan. Dat was alweer een tijdje geleden. Ik focus me gewoon op de voorbereiding. We zullen zien. Was het begin van de voorbereiding. De laatste tijd hebben we weinig contact gehad. We zullen zien.'

Lees meer over
Lees ook