Feyenoord sluit trainingskamp af met verlies in oefenwedstrijd tegen TSG Hoffenheim

51 reacties 51
Feyenoord heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd verloren van TSG Hoffenheim. In Oostenrijk werd het 2-4 voor de Duitse club. Bij Feyenoord scoorde Danilo de twee doelpunten. De ploeg sloot vandaag hun zesdaagse trainingskamp af met een nederlaag tegen de nummer twaalf uit de Bundesliga van afgelopen seizoen. De wedstrijd werd in twee helften verdeeld die bestonden uit elk twee keer dertig minuten. De eerste helft was er niet om over naar huis te schrijven. De ploeg van Arne Slot kwam al na zes minuten op achterstand en ging met een 2-0 achterstand de rust in. Hoewel Feyenoord vaak in balbezit kwam, werden er weinig (gevaarlijke) kansen gecreëerd. Ook zat er weinig swung in het veldspel. Kort na rust leek het wel de goede kant op te gaan. Via afstandsdoelpunten van Antoni Milambo en Danilo kwam Feyenoord snel weer op gelijke hoogte. De energie die de reserves van Feyenoord erin gooide was hoopvol. Helaas wist het Duitse TSG Hoffenheim aan het einde van de wedstrijd nog twee keer te scoren, wat de stand op 4-2 bepaalde. Feyenoord vliegt vandaag nog terug naar Nederland. De volgende vriendschappelijke ontmoeting staat gepland op 27 juli om 19:00. Dan treft Feyenoord het Spaanse Villarreal CF in De Kuip. Duidelijk is wel dat Feyenoord nog aan een paar dingen moet sleutelen om startklaar te zijn.