Jong Oranje uitgeschakeld op het EK Onder 21

37 reacties 37
Jong Oranje is uitgeschakeld op het EK Onder 21. De ploeg van Erwin van de Looi speelde in Tbilisi met 1-1 gelijk tegen Jong Georgië en wist zich daardoor niet te kwalificeren voor de kwartfinale. Doelpunten werden gemaakt door Zuriko Davitashvili en Kenneth Taylor. Ondanks een goed begin van Jong Oranje kwam de ploeg op achterstand. Zuriko Davitashvili wist in de 42e minuut de openingstreffer te maken. Toch maakte Jong Oranje nog vlak voor de rust gelijk. Met zes minuten extra maakte Kenneth Taylor de 1-1. Toch bleek het niet genoeg om door te gaan en trekt Jong Oranje met drie gelijke spelen naar huis. Bij Jong Oranje begon Quilindschy Hartman aan de aftrap. Aanvoerder Quiten Timber ontbrak vanwege een schorsing. De Feyenoorders mogen zich langzaam opmaken voor de voorbereiding bij Feyenoord.