'Het grote lijden is definitief voorbij'

'Het grote lijden is definitief voorbij'

Gisteren werd bekend dat Arne Slot langer bij Feyenoord blijft. Ondanks sluimerende interesse van Tottenham Hotspur heeft de coach besloten om het ingeslagen pad bij Feyenoord te continueren. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Sjoerd Mossou in op het langer aanblijven van Slot.


Volgens Mossou is het aanblijven van Slot een geweldige set voor Feyenoord. “Uiteindelijk zag niemand het aankomen, het was of een mega bedrag of Feyenoord die voet bij stuk zou houden. Het is niet te achterhalen of Feyenoord besloten heeft om niet verder te onderhandelen of dat Tottenham met hangende pootjes is terug gekeerd naar Londen.” Mossou denkt dat Feyenoord het seizoen gaat beginnen als topfavoriet voor de titel. “Even wennen voor het legioen denk ik. Het grote lijden is nu definitief voorbij. Het is nu polonaise in de Kuip”, aldus Mossou.

Feyenoord kan dus al snel aan het bouwen van een optimale selectie voor het nieuwe seizoen beginnen. Waar moet Feyenoord zich versterken? “De vleugels, ik denk dat ze daar de absolute topkwaliteit niet hebben. Een vervanger van Kökçü is logisch, tuurlijk heb je Zerrouki gehaald, maar op het middenveld kan er nog wel wat bij. Een soort back-up voor Szymanski op de 10”, weet Mossou dat er genoeg te verbeteren is.

Voor de rest. “In de breedte kun je nog wel wat gebruiken. Het feit is dat Feyenoord de meest stabiele club van Nederland is. Dat is toch bijzonder te noemen.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 109 reacties

Gast5489071298

Je plaatst een bericht als Gast5489071298