Feyenoord door AS Roma uitgeschakeld in Europa League na verlenging

116 reacties 116
Feyenoord is uitgeschakeld in de Europa League. De Rotterdammers verloren donderdagavond na verlenging met 4-1 van AS Roma. Het enige doelpunt van Feyenoord werd gemaakt door Igor Paixão. De Rotterdammers verdedigden in Rome een 1-0 voorsprong. Na de eerste 45 minuten was het donderdagavond nog 0-0. In de tweede helft opende Leonardo Spinazzola de score. Laat in de tweede helft maakte Paixão de 1-1, en leek het er even op dat Feyenoord naar de halve finale ging van de Europa League. Toch scoorde Paulo Dybala in de 89e minuut de 2-1, waardoor er verlengd moest worden. Stephan El Shaarawy scoorde in de eerste helft van de verlenging 3-1, en in de tweede helft van de verlenging was het Lorenzo Pellegrini die zorgde voor de 4-1. Santiago Gimenez kreeg in de tweede helft van de verlenging nog een directe rode kaart.