Gaat Feyenoord zich plaatsen voor de halve finale van de Europa League?

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen. Voor Feyenoord staat komende donderdag de belangrijke wedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League op het programma. Samen met de vrienden van TOTO blikt FR-Fans.nl vooruit op deze wedstrijd. Afgelopen donderdag werd de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League gespeeld in De Kuip. Daarin was Feyenoord uiteindelijk met 1-0 te sterk voor de ploeg van oud-Feyenoorders Georginio Wijnaldum en Rick Karsdorp. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Mats Wieffer, die in de tweede helft van afstand wist binnen te schieten. Waar Feyenoord in de eerste helft de bovenliggende partij was, was het tweede bedrijf in het voordeel van de Romeinen. Feyenoord gaat door het goede resultaat vorige week in De Kuip met vertrouwen naar Rome. Vooral in de eerste helft speelden de Rotterdammers erg goed voetbal. Naarmate de tweede helft vorderde kon de ploeg van trainer Arne Slot niet veel meer dan de aanvallen van AS Roma tegenhouden. Uiteindelijk met succes. AS Roma donderdag de favoriet Waar Feyenoord vorige week in De Kuip bij TOTO de favoriet was voor de winst, is dat komende donderdag duidelijk AS Roma gezien de quoteringen. Als je inzet op een overwinning voor Feyenoord dan krijg je daar 4,50 keer je inzet voor terug. Een gelijkspel levert je 3,65 keer je inzet op. Feyenoord is bij TOTO juist de favoriet om de volgende ronde te bereiken. Als je daar op inzet krijg je 1,68 keer je inzet terug. Kökçü grote uitblinker in eerste wedstrijd Orkun Kökçü is bezig aan een zeer sterk seizoen. De aanvoerder laat wekelijks zijn kwaliteiten zien. Kökçü speelde vorige week donderdag tegen AS Roma een van zijn beste wedstrijden van dit seizoen. Met zijn passes, onderscheppingen en vooral door zijn drive was hij belangrijk voor zijn ploeg. Verwacht jij dat Kökçü donderdag in Rome zal gaan scoren, dan krijg je daar 8,00 keer je inzet voor terug. Mats Wieffer scoorde vorige week in De Kuip het enige doelpunt van de wedstrijd. Als je juist denkt dat hij donderdag opnieuw weet te scoren, dan krijg je daar maar liefst 9,00 keer je inzet voor terug! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner TOTO. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+