Kökçü: 'Ik kreeg een tik in de tweede helft op mijn enkel, maar het valt wel mee'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Feyenoord heeft zondagmiddag weer een stap gezet richting het landskampioenschap. Er werd van SC Cambuur gewonnen met 0-3. Santiago Gimenez, Calvin Mac-Intosch (eigen doelpunt) en Sebastian Szymanski waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Orkun Kökçü wil niet spreken over een overwinning zonder moeite. 'Er was ook een moment in de eerste helft waar wij de kansen niet afmaken en dat zij gevaarlijk worden', zegt Kökçü in gesprek met ESPN. Hij vervolgt: 'Het is niet dat we rustig zaten in de rust.' In de kleedkamer werd aangehaald dat Feyenoord scherp moest beginnen en dat is volgens hem ook gebeurd. De aanvoerder van Feyenoord schakelt na afloop meteen om. 'Goede overwinning en nu kunnen we op donderdag focussen', zegt hij. Ook qua fitheid gaat het goed. 'Ik kreeg een tik in de tweede helft op mijn enkel, maar het valt wel mee.' De afgelopen wedstrijden speelt Kökçü terwijl vast in verband met de ramadan. 'Ik haal er gewoon kracht uit.' Hij geeft aan misschien wel sterker te zijn tijdens de ramadan dan buiten de maand om.