Geertruida verliest met Nederlands Elftal ruim van Frankrijk

41 reacties 41
Het Nederlands Elftal heeft vrijdagavond met 4-0 verloren van Frankrijk. Na zo'n twintig minuten stond het al 3-0 voor de Fransen. Het grootste smetje zal de blessure van Lutsharel Geertruida zijn. Hij raakte ogenschijnlijk geblesseerd aan zijn hamstring. In de tweede minuut schoot Antoine Griezmann de 1-0 al binnen. Niet veel later stond het 2-0 via Dayot Upamecano. De 3-0 in de twintigste minuut van Kylian Mbappé was ook de ruststand. Lang leek het daarbij te blijven, maar vlak na de wissel van Geertruida werd het 4-0. Memphis Depay miste in de laatste minuut nog een strafschop. De Fransen hadden een makkelijke avond met Nederland als tegenstander. Mats Wieffer bleef de hele wedstrijd op de bank.