Szymański: 'Ik ben zo blij en ik ben zo trots op het team'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Sebastian Szymański was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord in de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. De middenvelder was belangrijk met een doelpunt, wat zorgde voor de gelijkmaker. Uiteindelijk wist Feyenoord met 2-3 te winnen. Na afloop reageerde Szymański op de wedstrijd. 'Het was bizar', aldus Szymański tegen Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'Belangrijke drie punten. We zijn heel bij maar we weten dat we nog acht wedstrijden te gaan hebben. Zoals ik zei, we zijn blij nu, maar moeten we kalm blijven.' Het doelpunt was belangrijk voor de middenvelder. 'Ik was er vijf weken uit vanwege een blessure dus ja, deze goal was heel belangrijk voor mij. En ik denk ook voor het team.' De Poolse international blikt verder terug op de wedstrijd. 'Ik denk dat we rustig blijven. Na de eerste helft was het 2-1 voor Ajax. Dus we blijven rustig in de tweede helft blijven we ons spel spelen. We bleven altijd werken om die tweede en derde goal te scoren. Ik denk dat dit onze mentaliteit is. Dat we vechten tot de laatste minuut.' Szymański krijgt de vraag hoe hij de laatste minuten van de wedstrijd heeft beleefd. 'Ik denk dat je kan horen dat ik mijn stem kwijt ben. Het was echt bizar. Ik ben zo blij en ik ben zo trots op het team. Omdat we het zo goed gedaan hebben. Maar zoals ik zei, we moeten kalm blijven want we hebben nog acht wedstrijden te gaan.'