Hancko: 'Ik wil ze ook opnieuw bedanken voor de geweldige support'

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord wist zaterdagavond te winnen van FC Groningen. Het was voor de Rotterdammers niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar een laat doelpunt van Oussama Idrissi zorgde toch voor de drie punten. Na afloop blikte Dávid Hancko terug op de wedstrijd. 'Het was zeker geen makkelijke wedstrijd', zegt Hancko tegen Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'Omdat we in de eerste helft niet scoorden. Het was nog steeds 0-0 dus we moesten voorzichtig zijn in de restverdediging. En bij elk dood spelmoment dat we tegen kregen.' Arne Slot gaf in de rust aan dat zijn ploeg door moest gaan. 'Wij zijn Feyenoord en onze kansen komen altijd. En dan scoren we weer een paar minuten voor het einde van de wedstrijd dus dit zijn drie hele belangrijke punten', weet de verdediger. Het Legioen was ook in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen opnieuw belangrijk. 'Ik wil ze ook opnieuw bedanken voor de geweldige support. Ook in de fase van de wedstrijd waar we makkelijk balverlies lijden hadden ze kunnen gaan fluiten maar ze blijven ons steunen. Die wisselwerking tussen ons was weer geweldig omdat we uiteindelijk scoren. Daar kunnen ze nu van genieten. Dat is perfect en daar moeten we dankbaar voor zijn.'