Slot: 'Ik heb ook voor een groot gedeelte ons heel goed zien voetballen'

7 reacties 7
Arne Slot zag Feyenoord zondagmiddag winnen van Fortuna Sittard. De Rotterdammers waren met 2-4 te sterk en blijven daarom koploper in de Eredivisie. Na afloop blikte Slot terug op de wedstrijd. 'Ik vond het hele grote delen van de wedstrijd een goede wedstrijd voor ons, maar ik vond het ook wel wat onvolwassen', aldus Slot tegen ESPN. 'Welk woord moet ik er voor gebruiken als je de 1-3 tegen krijgt gelijk na rust omdat iemand met zijn man niet meeloopt. En als je het dan op 1-4 weer onder controle hebt, verdedig je hem slecht, 2-4, en bij de volgende aanval schoten ze bijna de 3-4 binnen.' Toch is de trainer van Feyenoord ook positief. 'Ik heb ook voor een groot gedeelte ons heel goed zien voetballen.' Mats Wieffer maakte een prachtig doelpunt. 'Die schoot hem schitterend binnen.' De rechterkant van Feyenoord krijgt vaak complimenten. 'De eerste helft heel goed. De tweede helft bij de tegengoal goal, heel slecht. Maar dat is Marcus niet te verwijten, dat is Ali te verwijten. Zij voelen elkaar goed aan.'