Van Hooijdonk: 'Hij maakte echt een goede indruk'

28 reacties 28
Bron: Nos.nl
Dit weekend stond de topper op het programma tussen Feyenoord en PSV. Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd, maar kwam toch al vroeg in de wedstrijd op achterstand. In de tweede helft kregen de Rotterdammers kansen op de gelijkmaker, maar tot een doelpunt kwam het niet. Even later kwam PSV met tien man te staan na ingrijpen van de VAR. Ondanks de rode kaart wisten de Eindhovenaren de score te verdubbelen. Tegen het einde van de wedstrijd nam de druk van Feyenoord toe en op de valreep wisten de Rotterdammers alsnog langszij te komen. Het werd uiteindelijk 2-2 in de Kuip. De heren in Studio Voetbal van de NOS bespreken de sleutelfiguren van zondagmiddag. Jahanbakhsh scoorde de twee treffers voor Feyenoord en Idrissi was in beide gevallen de aangever. Aan tafel krijgen de twee buitenspelers alle lof voor hun invalbeurt van vanmiddag. Pierre van Hooijdonk was met name onder de indruk van Jahanbakhsh. 'Hij maakte echt een goede indruk', aldus van Hooijdonk. Raphael van der Vaart vond de rol van Idrissi nog belangrijker vandaag. 'Door hem heeft Feyenoord 2-2 gespeeld', aldus Van der Vaart. Timber mocht vandaag starten, omdat Szymanski vorige week geblesseerd raakte tegen FC Twente. Toch kon de middenvelder van Feyenoord geen indruk maken. 'Hij ziet de oplossing niet direct', aldus Van Hooijdonk. Bovendien miste Timber een enorme kans op de 1-1. Van Hooijdonk en Van der Vaart zijn duidelijk: Hij moet 'm maken'. Arne Slot komt ook ter spraken. Met name zijn rol in het bespelen van de arbitrage. Vorige week was de trainer van Feyenoord ontevreden over bepaalde beslissingen en ook vandaag beklaagde hij zich in de rust bij scheidsrechter Makkelie onder het oog van de camera. Niet slim volgens de heren aan tafel. 'Ik zou het als Makkelie helemaal niet doen', aldus Vermeulen.