Bijlow: 'We waren niet blij na de wedstrijd, dat is logisch'

9 reacties 9
Feyenoord speelde zondagmiddag De Klassieker. De Rotterdammers kwamen door een doelpunt van Igor Paixão op voorsprong, maar Ajax maakte in de tweede helft gelijk waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na afloop blikt Justin Bijlow terug op de wedstrijd en hij krijgt de vraag wat hij zag. 'Feyenoord met heel veel energie, die zeker de eerste zestig minuten de overhand had in de wedstrijd', aldus Bijlow tegen ESPN, waarvan het interview is geplaatst op de website van ESPN. 'Niet met uitgespeelde kansen, maar wel met meer kansen dan de tegenstander. Daarna kwam Ajax wat meer in het spel.' Er werd voor aanvang van de wedstrijd veel gepraat over de stand op de ranglijst, en dat de Rotterdammers bij winst op acht punten voorsprong konden komen op Ajax. 'Op acht punten zetten wil iedereen. Het heeft ons zeker energie gegeven. Als je ziet hoe we de eerste helft speelde vooral vind ik, met zoveel energie en kracht, samen met supporters, dat heeft denk ik wel op een positieve manier gesteund.' Na afloop is Bijlow vooral teleurgesteld. 'Het voelt een beetje als verliezen eerlijk gezegd. Het eerste uur was goed en daarna kwam Ajax wat meer in het spel. We waren niet blij na de wedstrijd, dat is logisch.'