Feyenoord wint van PEC Zwolle en plaatst zich voor achtste finales van de TOTO KNVB Beker

45 reacties 45
Feyenoord heeft donderdagavond in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker gewonnen van PEC Zwolle. In De Kuip werd het 3-1 voor de Rotterdammers. Danilo scoorde twee keer en Mats Wieffer één keer. Feyenoord kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand door een doelpunt van PEC Zwolle-speler Haris Medunjanin. In de 29e minuut maakte Mats Wieffer gelijk, en een paar minuten later, in de 34e minuut was het Danilo die zorgde voor de voorsprong voor de Rotterdammers. Na de rust zochten de Rotterdammers naar meer doelpunten. Danilo tekende uiteindelijk in de 56e minuut voor zijn tweede doelpunt en de 3-1 voor Feyenoord, wat uiteindelijk de eindstand was.