WK 2022 | Dag 7 | Argentinië wint van Mexico en doet weer volop mee

97 reacties 97
Vandaag is de zevende dag van het wereld kampioenschap voetbal in Qatar. Op deze dag worden er vier wedstrijden gespeeld. Het gaat om de tweede wedstrijd in de groepsfase van de groepen C en D. Om 11:00 beginnen Australië en Tunesië in Qatar. Ook het Polen van Sebastian Szymański komt in actie. Argentinië zal een 'do-or-die' wedstrijd spelen tegen Mexico. Programma 26-11-2022 11:00 | Tunesië - Australië 0-1 14:00 | Polen - Saoedi-Arabië 2-0 17:00 | Frankrijk - Denemarken 2-1 20:00 | Argentinië - Mexico 2-0 Updates 16:02 | Polen wint van Saoedi-Arabië Polen wint met 2-0 van Saoedi-Arabië. Sebastian Szymański kwam niet in actie vandaag. -- 15:46 | Polen verdubbelt de voorsprong Polen verdubbelt de voorsprong. Robert Lewandowski is de doelpuntenmaker. -- 15:10 | Tweede helft is begonnen De tweede helft bij de wedstrijd tussen Polen en Saoedi-Arabië is begonnen. -- 14:55 | Rust Het is rust. -- 14:45 | Saoedi-Arabië mist een penalty Een penalty wordt gemist en ook een rebound gaat er niet in. Tien minuten blessuretijd in de eerste helft. Spannende pot! -- 14:39 | Polen komt op voorsprong Polen komt in de 39e minuut op voorsprong door een goal van Zielinski. -- 14:00 | Wedstrijd is begonnen De wedstrijd tussen Polen en Saoedi-Arabië is begonnen. -- 12:50 | Geen basisplaats voor Szymański Szymański begint vandaag op de bank bij Polen, zo is te zien aan de opstelling die geplaatst is op site van FIFA.