WK 2022 | Dag 6 | Engeland en Verenigde Staten spelen gelijk

45 reacties 45
Vandaag is de zesde dag van het wereld kampioenschap voetbal in Qatar. Op deze dag worden er vier wedstrijden gespeeld. Het gaat om de tweede wedstrijd in de groepsfase van de groepen A en B. Om 11:00 beginnen Wales en Iran aan hun tweede wedstrijd. Bij Iran lijkt Feyenoorder Alireza Jahanbakhsh op een basisplaats te mogen rekenen. Om 14:00 neemt gastland Qatar het op tegen Senegal. Om 17:00 is mag het Nederlands elftal weer aan de bak, ditmaal tegen Ecuador. Een basisplaats voor Justin Bijlow lijkt ver weg. Om 20:00 wordt de dag afgesloten met de wedstrijd Engeland tegen de Verenigde Staten. Programma 25-11-2022 11:00 | Wales - Iran 0-2 14:00 | Qatar - Senegal 1-3 17:00 | Nederland - Ecuador 1-1 20:00 | Engeland - Verenigde Staten 0-0 Updates 13:02 | Iran wint van Wales Alireza Jahanbakhsh heeft met Iran gewonnen van Wales. Na twee late doelpunten werd het uiteindelijk 0-2. --- 13:01 | Iran maakt de 0-2 Iran maakt de 0-2. --- 12:58 | Iran komt op voorsprong Iran komt op voorsprong. --- 12:55 | Gele kaart voor Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh krijgt een gele kaart. Hierdoor is de Feyenoorder geschorst voor de laatste groepswedstrijd. --- 12:37 | Invalbeurt Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh komt in de ploeg voor Ali Gholizadeh. --- 12:03 | Rust De tweede helft is begonnen. --- 11:45 | Rust Het is rust bij de wedstrijd tussen Wales en Iran. --- 11:00 | Wedstrijd tussen Wales en Iran is begonnen De wedstrijd tussen Wales en Iran is begonnen. --- 10:49 | Geen basisplaats voor Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh begint vandaag op de bank bij Iran, zo is te zien aan de opstelling op de website van de FIFA.