'De tijd van Bijlow komt nog wel, al heeft hij in Noppert wel een serieuze concurrent gekregen'

'De tijd van Bijlow komt nog wel, al heeft hij in Noppert wel een serieuze concurrent gekregen'

Het Nederlands elftal is het wereldkampioenschap begonnen met een overwinning, zonder dat Justin Bijlow speelminuten kreeg. Bij RTV Rijnmond blikken ze terug op de wedstrijd, maar kijken ze ook vooruit naar de mogelijkheden voor de doelman van Feyenoord.


Andries Noppert kreeg de voorkeur boven Bijlow, Harry van der Laan en Geert den Ouden snappen de keuze uiteindelijk wel. "Hij stond naast Bijlow en dat scheelt 20 centimeter dat is toch wel een voordeel voor een keeper", aldus Van der Laan. "Hier in Rotterdam wil iedereen natuurlijk Bijlow zien, wat ik misschien zelf ook wel verwacht had, maar Van Gaal koos voor Noppert en als hij het dan goed doet dan sta ik achter die keuze", aldus Geert Den Ouden.

Bijlow zit op de bank of er nog een kans komt dit WK is afwachten. "Hij heeft gekozen voor Noppert, omdat hij is niet helemaal zeker over Bijlow. Daar kan ik me iets bij voorstellen, omdat Bijlow een zwakkere periode heeft gehad. Hij heeft zich de laatste weken pas herstelt, wat heel gunstig is voor Feyenoord en de tweede seizoenshelft, dit kwam voor hem misschien net even te laat zijn weder opstanding noem ik het maar even", aldus Van der Laan. "De tijd van Bijlow komt nog wel, al heeft hij in Noppert wel een serieuze concurrent gekregen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 62 reacties

Gast7383245833

Je plaatst een bericht als Gast7383245833