WK 2022 | Dag 2 | USA - Wales eindigt in een gelijkspel

94 reacties 94
Het wereld kampioenschap voetbal in Qatar gaat vandaag beginnen aan dag 2. Vandaag worden er drie wedstrijden gespeeld. Vandaag om 14:00 start de wedstrijd tussen Engeland en Iran. Om 17:00 is de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Senegal en om 20:00 speelt USA tegen Wales. Voor Justin Bijlow kan het vandaag zijn eerste wedstrijd op een WK worden. Ook Alireza Jahanbakhsh begint vandaag aan het WK met Iran. Programma WK 2022 21-11-2022 14:00 Engeland - Iran | 6-2 17:00 Senegal - Nederland | 0-2 20:00 USA - Wales | 1-1 Updates 22:01 USA - Wales De laatste wedstrijd van deze speeldag is afgelopen en eindigt in 1-1. 21:42 USA - Wales Wales komt op gelijke hoogte, 1-1! Wie anders dan Gareth Bale voor de Welshmen. 20:36 USA - Wales Timothy Weah maakt nog voor rust de 1-0 voor het sterkere USA. Christian Pulisic is de aangever in de 36e minuut. --- 20:00 USA - Wales De wedstrijd tussen USA en Wales is begonnen --- 19:02 | Nederland wint van Senegal Het Nederlands Elftal heeft met 0-2 gewonnen van Senegal. --- 16:13 | Einde wedstrijd Engeland wint met 6-2 van Iran. --- 16:12 | Iran scoort de 6-2 Iran maakt de 6-2. --- 15:59 | Engeland scoort de 6-1 Engeland maakt de 6-1. --- 15:41 | Engeland scoort de 5-1 Engeland maakt de 5-1. Rashford scoort het doelpunt. --- 15:34 | Iran doet wat terug en scoort Iran doet wat terug en scoort de 4-1. Mehdi Taremi is de doelpuntenmaker. --- 15:31 | Engeland maakt er 4-0 van Engeland scoort de 4-0. Saka is de doelpuntenmaker. --- 15:16 | De tweede helft is begonnen De tweede helft is begonnen. --- 15:15 | Jahanbakhsh gewisseld Jahanbakhsh is gewisseld. --- 14:59 | Rust Het is rust bij Engeland tegen Iran. --- 14:45 | Engeland maakt er 3-0 van Engeland komt op een 3-0 voorsprong. Sterling is de doelpuntenmaker. --- 14:43 | Engeland verdubbelt de voorsprong Engeland komt op een 2-0 voorsprong. Saka is de doelpuntenmaker. --- 14:34 | Engeland komt op voorsprong Engeland komt op een 1-0 voorsprong. Jude Bellingham is de doelpuntenmaker. --- 14:24 | Gele kaart voor Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh heeft een gele kaart onvangen. --- 14:00 | De wedstrijd tussen Engeland en Iran is begonnen De wedstrijd tussen Engeland en Iran is begonnen. --- 13:00 | Basisplaats voor Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh heeft een basisplaats bij Iran, zo is te zien op de website van de FIFA.