Onbegrip over dubbelrol: 'Hij kan toch niet alles blijven doen?'

Onbegrip over dubbelrol: 'Hij kan toch niet alles blijven doen?'

In de negende speelronde van de Eredivisie wist de gehele traditionele top drie niet te winnen. Feyenoord verloor twee punten in Nijmegen ondanks een goede start. Bij Veronica Offside, uitgezonden op Veronica was Andy van der Meijde onder de indruk van de start van de Rotterdammers: "Ik vond ze zeker het eerste half uur goed spelen."


De voormalige buitenspeler stelde zelfs dat er geen vuiltje aan de lucht was: "Feyenoord was de betere ploeg. Die hadden echt de controle. Kökçü zakte uit en dan schoof Lopez door op links. Dat ging goed. Maar tweede helft moest Kökçü dat vanaf rechts doen en dat ging veel minder." Volgens Valentijn Driessen is het 'trucje' met Dilrosun inmiddels uitgewerkt. De speler zou met zijn snelheid op een andere positie veel meer toevoegen, stelt de columnist van De Telegraaf: "Ik vind Dilrosun veel meer voor op de flank dan op 10."

Wim Kieft ziet dat de ploeg van Arne Slot last heeft van de vele wisselingen. Hij ziet als voorbeeld Kökçü die een gebrekkige voorbereiding kende en ook van z'n interlandbreak eerder moest terugkeren. "Hij kwam geblesseerd terug. Het is toch een nieuw elftal je mist vastigheid en dan zit er nu ook weer twee weken tussen." De heren zijn wel onder de indruk van de transfermarkt die Feyenoord heeft gehad en verwachten dat het wel moet gaan lopen met de huidige kwaliteit: "Ze hebben wel geweldig ingekocht."

In die transferperiode nam Dennis te Kloese een dubbelrol aan van algemeen en technisch directeur. Met de slagvaardigheid onder de ervaren Te Kloese zat het wel goed. Valentijn Driessen snapt daarentegen niet dat Feyenoord nog geen technische man heeft aangetrokken, nu daar tijd voor is. "Je moet wel weer zo'n man in huis halen. Hij kan toch niet alles blijven doen? Zo iemand moet je weer in huis halen."

Discussieer mee! 13 reacties

Gast427930468

Je plaatst een bericht als Gast427930468