Gaat Feyenoord ook tegen Lazio Roma veerkracht tonen?

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Feyenoord gaat donderdag beginnen aan het Europese avontuur van dit seizoen. Vorig seizoen waren de Rotterdammers succesvol en wisten ze zelfs de finale van de Conference League te behalen. Dit jaar gaat het uitkomen in de Europa League, en is komende donderdag Lazio Roma de tegenstander. FR-Fans.nl blikt met TOTO vooruit op de wedstrijd van komende donderdag in Rome. Het wordt een drukke periode voor Feyenoord. Afgelopen zaterdag speelden de Rotterdammers nog in Deventer tegen Go Ahead Eagles. Die wedstrijd werd ondanks de vroege achterstand toch gewonnen. In Deventer werd het 3-4 voor Feyenoord. Nu staat het vizier op de wedstrijd van donderdag. Tegenstander Lazio Roma is het seizoen slechter begonnen dan Feyenoord. De ploeg uit Rome heeft uit vijf wedstrijden acht punten behaald. Vorige week woensdag speelde Lazio tegen Sampdoria. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na woensdag is er niet meer gespeeld door de Italianen. Dat betekent dat zij een weekje rust hebben gehad. Bookmaker TOTO schat in dat Lazio Roma de favoriet is tijdens het duel in de groepsfase van de Europa League. In 2000 is de laatste ontmoeting geweest tussen de twee clubs. In Rome wist Feyenoord met 1-2 te winnen, en in De Kuip bleef het 0-0. Vorig seizoen stond Lazio Roma ook in de groepsfase van de Europa League. De Italianen eindigde toen als tweede in de groep, waardoor het een tussenronde moest spelen. Uiteindelijk werd het in de tussenronde uitgeschakeld in een tweeluik tegen FC Porto. Zet je in op een overwinning voor Feyenoord en gaan de Rotterdammers komende donderdag ook winnen van Lazio Roma, dan krijg je 3,40 keer je inzet terug. Denk je dat de wedstrijd eindigt in een gelijkspel? Dan krijg je 3,70 keer je inzet terug. Wanneer Lazio Roma van Feyenoord wint en je hebt hierop ingezet, krijg je 2,06 keer je inzet terug. Veerkracht van Feyenoord Feyenoord lijkt de laatste weken steeds meer veerkracht te tonen. Ook afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles liet de ploeg van trainer Arne Slot zien over veerkracht te beschikken. Al na dertien minuten spelen was het 2-0 voor Go Ahead Eagles, maar nog voor rust kwamen de Rotterdammers op gelijke hoogte. Na rust was Feyenoord een stuk sterker en wist het de overwinning binnen te halen. Denk jij dat Feyenoord komende donderdag tegen Lazio Roma ook op achterstand komt, en vervolgens toch weet te winnen? Je krijgt dan maar liefst 11,00 keer je inzet terug! De laatste wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio Roma eindigde, toen in De Kuip, in 0-0. Verwacht jij dat Feyenoord donderdag gelijk gaat spelen, en dat er niet door beide teams wordt gescoord, dan krijg je 16,50 keer je inzet terug. Scorend vermogen De laatste weken scoort Feyenoord er lustig op los. Afgelopen zaterdag werden er vier doelpunten gemaakt, en de week daarvoor werd er eveneens vier keer gescoord. In totaal hebben de Rotterdammers nu veertien doelpunten gemaakt. Slot heeft op steeds meer posities een luxeprobleem, zo ook bij de spitspositie. Danilo krijgt tot nu toe de voorkeur boven Santiago Gimenez. Het lijkt er daarom op dat de Braziliaan ook tegen Lazio Roma in de basis zal starten. Afgelopen zaterdag scoorde Danilo twee doelpunten en zet daarmee zijn totaal op 5 uit 5 in de Eredivisie. Als Danilo twee keer of meer weet te scoren tegen Lazio Roma, en je hebt daar op ingezet, dan krijg je maar liefst 16,00 keer je inzet terug. Zeker een gokje waard, deze man! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen Lazio Roma en Feyenoord? Klik dan hier. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+