't Zand: 'Ik denk dat we de tweede helft domineerden'

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord O21 is de Premier League International Cup begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Arsenal O21. Shiloh 't Zand was de doelpuntenmaker en staat na afloop opgelucht tegenover Feyenoord Media. Dat komt vooral doordat het doelpunt van 't Zand pas in de laatste minuut viel. Er zat volgens hem meer in: 'Ik denk dat we de tweede helft domineerden en dat we eigenlijk ook wel met drie punten naar huis konden gaan.' 't Zand viel na ruim een uur in en zag dat Feyenoord O21 de eerste helft genoodzaakt was om veel de lange bal te spelen. Er was weinig grip op de wedstrijd door het drukzetten van Arsenal. 'Ik denk dat we ons de tweede helft wel goed hebben herpakt.' Het toernooi kent in de groepsfase nog drie andere tegenstanders. Brighton & Hove Albion FC O21 (25 oktober), West Ham United O21 (15 november) en Manchester United O21 (24 januari). 'Ik denk dat alle vier de ploegen bijzonder zijn', aldus 't Zand die het een leuke ervaring noemt.