Kritische Wålemark: 'Er zijn dingen die beter moeten'

28 reacties 28
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord speelde een spectaculaire wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na een vroege 2-0 achterstand wisten de Rotterdammers met 3-4 een overwinning uit het vuur te slepen. Een belangijke rol was weggelegd voor Patrik Wålemark. De Zweedse aanvaller kreeg de 1-0 als eigen doelpunt op zijn naam, maar poetste de achterstand met behulp van Danilo in de eerste helft weg. De twee assists die Wålemark wist te geven werden professioneel afgerond door de aanvalsleider van Feyenoord, Danilo. Bij de camera van Feyenoord media geplaatst op de Youtube pagina van Feyenoord doet Wålemark zijn verhaal over de wedstrijd: "Het is nooit leuk om na twee minuten een eigen doelpunt te maken maar ik denk dat we als team goed hebben gereageerd. We kwamen terug in de wedstrijd en maakten het af." De buitenspeler zag het elftal in de eerste helft steeds beter in het spel komen en de wedstrijd definitief naar zich toe trekken in de tweede helft. Het goede gevoel overheerst dan ook volgens Wålemark maar er is zeker geen reden om tevreden te zijn: "Er zijn dingen die beter moeten. Met name de verdediging." De aanvaller besluit met het feit dat het in Rome zeker beter moet en dat er wordt uitgekeken naar de wedstrijd.