Szymanski: 'Ik ga alles geven voor deze club en de fans'

35 reacties 35
Bron: Rijnmond.nl
Het is Feyenoord gelukt om de altijd lastige uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles winnend af te sluiten, mede door een geweldig doelpunt van de Poolse international Sebastian Szymanski. Het werd in Deventer uiteindelijk 3-4 voor de ploeg van coach Arne Slot. Tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd, waarvan een deel werd geplaatst op de website van Rijnmond blikt de Pool terug op de wedstrijd en zijn eigen doelpunt, dat uiteindelijk het winnende doelpunt blijkt te zijn. 'Het gebeurde allemaal erg snel. Ik ben blij dat ik de 2-4 maakte, want de tegenstander ging lange ballen spelen en begon druk te zetten op ons.' Volgens de middenvelder valt het moeilijk te verklaren waarom de eerste vijftien minuten zo stroef verliepen. 'Maar het belangrijkste is dat we daarna door zijn gegaan met voetballen, in onze eigen stijl én dat we vóór de pauze zelf twee doelpunten maakten.' Het vertrouwen dat de tweede doelpunten uit de eerste helft gaven aan de Rotterdammers was volgens de Pool goed te merken in de tweede helft. Szymanski heeft het in de eerste vier wedstrijden geweldig gedaan met twee doelpunten én drie assists. De supporters zijn lovend over het spel van de Poolse international, maar zelf blijft hij heel nuchter: 'Ik ga alles geven voor deze club en de fans', aldus Szymanski in gesprek met Rijnmond TV.