Slot: 'Dat is de grote les van vandaag'

17 reacties 17
Arne Slot zag Feyenoord zaterdagavond winnen van Go Ahead Eagles. In Deventer wisten de Rotterdammers een 0-2 achterstand om te buiten naar een 3-4 overwinning. Na afloop reageerde Slot op de wedstrijd. De trainer van Feyenoord krijgt de vraag of hij onzeker was deze wedstrijd. 'Het is natuurlijk niet lekker als je uit naar Go Ahead Eagles moet, een heel fanatiek stadion, en ze hebben na vier wedstrijden nul punten, dan denk ik niet dat ze met overdreven veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd starten', aldus Slot na afloop tegen ESPN. 'Als ze dan na een kwartier 2-0 voorstaan, dan weet je dat elke vrije trap, doeltrap, bal die lang naar voren geschoten wordt, met gejuich begroet wordt.' Slot ziet dat zijn ploeg uit het niets een tegendoelpunt kan krijgen. 'Dat is de grote les van vandaag. We kunnen denk ik hartstikke goed voetballen, dat hebben we vandaag al laten zien, maar het blijkt ook dat we in elke seconden nog een tegengoal kunnen krijgen.' Danilo moest in de tweede helft het veld verlaten. 'Volgens mij was dat kramp.' Marcus Pedersen moest in de rust in de kleedkamer achterblijven. Volgens Slot had hij last van zijn knie, en kon hij niet verder. Mimeirhel Benita was zijn vervanger.