Feyenoord buigt achterstand om en wint van Go Ahead Eagles

83 reacties 83
Feyenoord heeft zaterdagavond gewonnen van Go Ahead Eagles. In Deventer werd het 3-4 voor de Rotterdammers. Danilo scoorde twee keer, en Patrik Wålemark en Sabastian Szymański scoorden één keer. Na 13 minuten stonden de Rotterdammers al met 2-0 achter. Patrik Wålemark scoorde met een eigen doelpunt de 1-0 voor de ploeg uit Deventer, en Isac Lidberg maakte de 2-0. Danilo zorgde in de 24e minuut voor de 2-1, en vlak voor rust scoorde de Braziliaan ook de 2-2. Na rust was het Javairo Dilrosun met de 2-3. Sebastian Szymański maakte het mooiste doelpunt van de avond. De middenvelder schoot in de kruising en bracht de stand op 2-4. In de blessuretijd scoorde Oliver Edvardsen en bracht de eindstand op 3-4.