'Je moet er vanuit gaan dat Feyenoord er in oktober pas echt staat'

'Je moet er vanuit gaan dat Feyenoord er in oktober pas echt staat'

Feyenoord begint aankomend weekend met een uitwedstrijd tegen Vitesse officieel aan het nieuwe seizoen. De Rotterdammers hebben veel nieuwe spelers gehaald en het is vooral de vraag hoe de Rotterdammers er voor staan. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen dagblad kijken Etienne Verhoef en Mikos Gouka vooruit naar het nieuwe seizoen.


Feyenoord wil dit seizoen langer mee doen. "Slot zei dat er meer punten voor het kampioenschap nodig zijn dan vorig seizoen, daarom kan Feyenoord zich geen slechte start veroorloven", aldus Gouka. "Er zijn op papier best wat goede spelers gehaald, maar ze moeten wel allemaal ingepast worden." Feyenoord begint nu pas aan de voorbereiding. "Je moet er vanuit gaan dat Feyenoord er in oktober pas echt staat", aldus Gouka. "Als je echt mee wil doen moet boven de 80 punten komen, dus ze moeten een manier vinden om die spelers snel in te passen."

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt. Ramiz Zerrouki van FC Twente is een van de gegadigden om naar Feyenoord te komen als Fredrik Aursnes vertrekt. "Ik ken hem niet, het is natuurlijk een goede speler, bij Twente heeft hij het goed gedaan. Hij heeft het uiteindelijk waargemaakt. Ik ken de salarissen niet, maar hij zal zitten rond de 2 -3 ton en als je dan naar Feyenoord kan is dat een stap vooruit. Die jongen denkt misschien wel dat dit een goede kans is", aldus Gouka. Of Zerrouki ook daadwerkelijk komt hangt ook af van de eisen van FC Twente. "Met Timber hebben ze natuurlijk een standaard neergezet met wat ze durven betalen. Twente zegt dat Feyenoord een goed bedrag betaald voor Timber. Als Jans dan zegt dat Zerrouki misschien wel 10 miljoen waard is dan is het niet zeker dat de speler komt."

Lees meer over:

Discussieer mee! 41 reacties

Gast5002607024

Je plaatst een bericht als Gast5002607024