VI: 'Feyenoord gaat seizoen in met nieuwe speelstijl'

VI: 'Feyenoord gaat seizoen in met nieuwe speelstijl'

Feyenoord lijkt dit jaar op een iets andere manier te gaan spelen. De Rotterdammers zagen met Guus Til, Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Reiss Nelson de volledige voorhoede die de druk opbouwde op de tegenstander vertrekken. Nelson en Sinisterra waren samen met Til goed voor de balveroveringen. Gezien de Rotterdammers waarschijnlijk een volledig vernieuwd middenveld en aanval hebben en enkele spelers anders spelen lijkt de manier van spelen te veranderen.


Voetbal International zocht het uit aan de hand van de voorbereiding. De Rotterdammers lijken bij balverlies anders te schakelen. Waar vorig jaar de buitenspelers regelmatig de bal veroverden, lijken zij nu het jaagwerk van Guus Til over te moeten nemen, waarna het middenveld met waarschijnlijk Sebastian Szymanski en Quinten Timber voor de balveroveringen moeten zorgen.

Slot weet wat hij heeft aan de spelers die gebleven zijn, maar met de komst van nieuwe spelers kan hij mogelijk zorgen voor meer variatie in het spel. De Rotterdammers zouden zich daardoor makkelijker aan moeten kunnen passen tegen individuele tegenstanders die een ander speltype spelen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 47 reacties

Gast4419654640

Je plaatst een bericht als Gast4419654640