Weinig te vieren voor Feyenoorders op Nations League avond

Weinig te vieren voor Feyenoorders op Nations League avond

Het toetje van het seizoen is dit jaar de Nations League. De grote landencompetitie telt maar liefst vier wedstrijden in juni en bij Feyenoord zijn alle internationals weer uitgevlogen om hun land te vertegenwoordigen. Vandaag in actie: Slowakije, Oostenrijk en Israël.


Slowakije
Robert Bozenik zat 90 minuten op de bank terwijl zijn land verloor met 2-1 van Kazakhstan. De Slowaken eindigden de wedstrijd zelfs met tien man. In de voorgaande twee wedstrijden mocht 'Bozo' nog invallen.

Oostenrijk
Gernot Trauner speelde met Oostenrijk om 20:45 tegen Denemarken. De 'Kale Kletser' stond in de basis net als in twee van de drie voorgaande wedstrijden. Met name tegen Frankrijk maakte Trauner veel indruk, ondanks dat hij het eenmaal op snelheid moest afleggen tegen Kylian Mbappé. De Oostenrijkers hebben met 2-0 verloren van Denemarken en staan derde in Poule 1 van League A met vier punten uit vier wedstrijden. WK Finalisten Frankrijk en Kroatië zijn de andere twee poulegenoten.

Opstelling Oostenrijk volgens UEFA:
Lindner, Trauner, Danso, Seiwald, Sabitzer, Weimann, Kalajdzic, Wimmer, Trimmel, Lazaro, Schlager.

Eindstand Denemarken - Oostenrijk : 2-0

Israël
Ofir Marciano mocht om 20:45 met zijn land, Israël, het opnemen tegen IJsland. De wedstrijd is geëindigd in 2-2. Op IJsland moest Marciano twee keer vissen. Ondanks het gelijke spel staan de Israëliërs bovenaan in de poule met vijf punten na drie wedstrijden. Het land bevindt zich in League B poule 2. Naast IJsland zijn ook Albanië en het niet actieve Rusland poulegenoten.

Opstelling Israël volgens UEFA:
Marciano, Dasa, Goldberg, Vitor, Peretz, Dabbur, Solomon, Jaber, Leidner, Safuri, Abada

Einstand IJsland - Israël : 2-2

Discussieer mee! 20 reacties

Gast859961076

Je plaatst een bericht als Gast859961076