Ajaxspits bij Feyenoord een garantie voor goals: 'Als hij elke week speelt, maakt hij 20 goals'

Ajaxspits bij Feyenoord een garantie voor goals: 'Als hij elke week speelt, maakt hij 20 goals'

Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN werd vandaag gesproken over de mogelijke transfer van Danilo naar Feyenoord. De aanvaller loopt uit contract bij Ajax en zou een gegadigde zijn om de spitspositie bij Feyenoord te versterken. Bij De Rotterdammers is er immers veel onzekerheid over het aanblijven van Cyriel Dessers en Bryan Linssen. Is Danilo een versterking?


Hans Kraaij jr. gooide het balletje op in de uitzending. Jan Streur, technisch directeur bij FC Twente, werkte eerder met de Braziliaan. Ondanks dat de speler nog wel wat tekortkomingen heeft, kan hij zich aan de top zeker ontwikkelen als doelpuntenmachine.

Streur: ‘Ik vind het een uitstekende speler. Maar hij moet niet af en toe spelen, maar echt wekelijks, niet zoals bij Ajax nu. Hij heeft wel wat tekortkomingen, bijvoorbeeld bij het druk zetten. Daar moet hij echt voor worden gemotiveerd. Maar hij is creatief, technisch vaardig, kan goed koppen en is snel. Maar, ik vind Dessers ook een goede spits. Iedere spits heeft zijn tekortkomingen. Voor Danilo geldt: als hij elke week speelt, dan maakt hij 20 goals.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 55 reacties

Gast5163735994

Je plaatst een bericht als Gast5163735994