Goed spelend Feyenoord wint in enerverende wedstrijd van Olympique Marseille

64 reacties 64
Feyenoord heeft donderdagavond in de halve finale van de Conference League gewonnen van Olympique Marseille. In De Kuip werd het 3-2 voor de Rotterdammers. Cyriel Dessers scoorde twee keer en Luis Sinisterra één keer. Feyenoord kwam in de 18e minuut op voorsprong door een doelpunt van Cyriel Dessers. Twee minuten later was het Luis Sinisterra die de 2-0 wist te maken. Snel daarna viel de 2-1, door een doelpunt van Bamba Dieng en voor rust wist Olympique Marseille ook de 2-2 te maken, door een doelpunt van Gerson Santos da Silva. Snel in de tweede helft was het wederom Dessers die wist te scoren en er 3-2 van maakte. Volgende week staat de return op het programma in Marseille. Donderdag wordt daar om 21:00 uur afgetrapt.