SAMENVATTING | Feyenoord Vrouwen 1 - PEC Zwolle (2-2)

2 reacties 2
Bron: YouTube
Feyenoord Vrouwen 1 (V1) speelde het thuisduel tegen PEC Zwolle Vrouwen. De ploeg van coach Danny Mulder heeft het dit seizoen vaak lastig gehad tegen de Zwollenaren. De Rotterdamse ploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van P. Rijsdijk in de 7e minuut. Na de voorsprong lieten de dames van Feyenoord de Zwollenaren het spel bepalen. Daar werd in de 30e minuut dankbaar gebruik van gemaakt toen J. Walk de bal in het doel wist te koppen na een afgemeten voorzet vanaf de rechter kant. De ploeg van coach Joran Pot ging daarna op zoek naar een voorsprong en wist dat nog in de eerste helft te realiseren. M. van Olst wist in de blessure tijd nog de 1-2 te scoren. In de tweede helft herpakten de dames van Feyenoord zich enigszins en wisten de stand in de 58e minuut gelijk te trekken door een doelpunt van C. van den Goorbergh. Door het gelijkespel verzuimde Feyenoord V1 de vierde positie van PSV over te nemen en blijft het met 35 punten op de vijfde plek. De samenvatting van de wedstrijd is op de officiële Youtube-kanaal van Feyenoord te zien.