HUURLINGEN | Bannis tweemaal trefzeker voor NAC Breda

1 reactie 1
Sinds de winterstop zijn er meerdere spelers verhuurd aan verschillende clubs. Het aantal verhuurde spelers is dus groter dan voor de winterstop. Dat maakt het extra interessant om het huurlingenartikel wekelijks te bekijken. Wekelijks maken wij een overzicht van de prestaties van iedere huurspeler. Het artikel lees je iedere dinsdag om 18:15 op www.fr-fans.nl. Bannis speelde een goede wedstrijd en ook Antonucci was belangrijk. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]FC Den Bosch - FC Dordrecht 3-0[/i] De buitenspeler begin deze wedstrijd op de bank, maar kwam de tweede helft in het veld. FC Dordrecht speelde een redelijk kansloze wedstrijd, ook Conteh kwam er niet aan te pas. De aanvaller schoot eenmaal op de paal. Hij was negentien keer bij het spel betrokken. De buitenspeler had een passnauwkeurigheidspercentage van 62%. Hij won één van de vijf duels die hij aanging. De aanvaller verloor achtmaal de bal. Conteh kreeg een 6,2 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]PSV - RKC Waalwijk 2-0[/i] De middenvelder bleef de hele wedstrijd op de bank. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]Excelsior –Telstar 1-4[/i] De buitenspeler speelde 69 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen Telstar. Ook Excelsior stelde teleur dit weekend. Azarkan was 50 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 85%. Daarbij zaten vier belangrijke passes en vijf crosspasses. De aanvaller miste één grote kans. Hij won drie van de zeven duels die hij aanging en verloor vijftienmaal de bal. Azarkan kreeg een 7,1 op Sofascore. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam- De Graafschap 3-1[/i] FC Volendam speelde dit weekend tegen de Superboeren. Na een aantal teleurstellende resultaten wisten de Volendammers weer te winnen. Antonucci speelde 31 minuten mee in deze wedstrijd. De middenvelder gaf één assist en was zes keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 50%. Daarbij zaten twee belangrijke passes. De middenvelder schoot eenmaal op doel en verloor tweemaal de bal. Hij won twee van de twee duels die hij aanging. Antonucci kreeg een 7,2 op Sofascore. Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]NAC Breda - VVV- Venlo 3-1[/i] NAC Breda beleefde een prima avond. De club won van VVV-Venlo. Bannis speelde een erg goede wedstrijd. De spits scoorde twee doelpunten. Hij schoot driemaal op doel, waarvan er dus twee ingingen. Hij had één succesvolle dribbel uit twee pogingen. De aanvaller was 51 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 72%. Daarbij zat één belangrijke pass. De spits won vier van de negen duels die hij aanging. Hij verloor zestienmaal de bal. Hij beging twee verdedigende acties. Bannis kreeg een 8,4 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]FC Hansa Rostock – Fortuna Dusseldorf 3-0[/i] De Slowaak speelde één minuut mee tegen Hansa Rostock. Mark Diemers (Hannover 96) [i]Erzgebirge Aue FC - Hannover 96 1-3[/i] Hannover speelde een wedstrijd tegen Erzgebirge Aue FC middenvelder speelde acht minuten mee. Hij was veertienmaal bij het spel betrokken. De middenvelder had een passnauwkeurigheidspercentage van 80% Hij had één succesvolle dribbel uit een poging. De middenvelder verloor viermaal de bal. Diemers kreeg een 6,4 op Sofascore. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]RWD Molenbeek - Waasland Beveren 2-1[/i] Baldé zat niet bij de wedstrijdselectie.