Malacia: 'In de tweede helft dan valt hij via Luis'

Tyrell Malacia won zaterdagavond met Feyenoord van Willem II. In De Kuip werd het uiteindelijk 2-0 voor Feyenoord. De Rotterdammers hadden het betere van het spel, maar het bleef tot het einde spannend in De Kuip. Malacia begon in de basis. 'Ik heb nog een klein beetje last, maar voor de rest is het gewoon goed', aldus Malacia na afloop tegen ESPN, doelend op de pijntjes waarmee hij terug kwam van het Nederlands Elftal. De verdediger is blij dat hij minuten mocht maken bij Oranje. 'Je leert nieuwe dingen natuurlijk. Ik heb minuten mogen maken dus dat is helemaal top.' De linksback van Feyenoord zag dat Feyenoord veel kansen wist te creëren, maar de doelpunten vielen niet. 'Dat is dan lastig. Ik zie dat Willem II dan heel erg inzakt.' Volgens Malacia gaf Slot in de rust aan dat er ook in de tweede helft vol gas gegeven moest worden. 'In de tweede helft dan valt hij via Luis', aldus Malacia over het doelpunt van Sinisterra. De 2-0 werd gemaakt door invaller Bryan Linssen. 'Hij loert op dit soort ballen.'