Feyenoord speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Feyenoord heeft woensdagavond de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan projecten voor Oekraïense vluchtelingen, gelijk gespeeld. In De Kuip werd het 3-3. Feyenoord en EuroParcs hebben op meerdere manieren hun krachten gebundeld om de vluchtelingen uit Oekraïne te steunen. Bryan Linssen scoorde twee keer, en Noah Naujoks scoorde één keer. Feyenoord kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Bryan Linssen. Een aantal minuten later was het Iliass Bel Hassani die de gelijkmaker wist te maken voor RKC Waalwijk. Roy Kuijpers wist de ploeg uit Waalwijk voor rust op voorsprong te schieten. In de tweede helft was het Bryan Linssen met de 2-2. Jongeling Noah Naujoks schoot Feyenoord op voorsprong, maar Melle Meulensteen maakte vlak voor tijd de 3-3.