'Feyenoord is niet zijn eindstation en hij is een mooie optie voor Oranje'

'Feyenoord is niet zijn eindstation en hij is een mooie optie voor Oranje'

Feyenoord leek gisteren lang op weg naar een stunt, dat kwam mede door Tyrell Malacia en Luis Sinisterra, zo blijft uit de opstelling van het elftal van de week van De Telegraaf. Rapporteur Henny Meijer zette beide spelers in zijn elftal van de week en met name Malacia krijgt lovende kritieken.


Malacia liet zich niet gek maken door de provocerende Anthony en volgens Meijer zegt dat genoeg over hoe rustig Malacia blijft. Na de wedstrijd van gisteren weet Meijer een ding zeker. "Feyenoord is niet zijn eindstation en hij is een mooie optie voor Oranje", aldus Meijer in De Telegraaf. Ondanks dat Malacia niet zoals normaal naar hartelust kon aanvallen, kwam hij af en toe daar wel toe. "Als hij het deed was het prima. Aan de bal was hij ook heel rustig.”

Ook Sinisterra deed het goed, ondanks de dubbele dekking waar hij regelmatig tegenover stond. Een tegenstander kan het niet veroorloven een moment te verslappen. "Hij is een speler waar een tegenstander mee bezig moet zijn. Dat toonde hij ook weer aan in een topduel.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast2682765422

Je plaatst een bericht als Gast2682765422