Bijlow: 'Ik denk niet dat we veel hebben weggegeven weer'

Justin Bijlow won zondag met Feyenoord van sc Cambuur. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op achterstand, maar uiteindelijk wist Feyenoord dit voor rust nog om te buigen naar een 2-1 voorsprong. Het eerste doelpunt leek een fout te zijn van Gernot Trauner. 'Volgens mij door de wind denk ik schat Gernot die bal niet goed in waardoor de spits één op één bij mij komt', zegt Bijlow tegen ESPN. 'Ik denk dat het door de weersomstandigheden was.' Daarna wist Feyenoord de achterstand om te buigen. 'Ik denk niet dat we veel hebben weggegeven weer.' Volgende week zondag staat de topper tegen AZ op het programma. 'Dat wordt een belangrijk potje. We gaan ons gewoon goed voorbereiden en we zien ze zondag.'